Sommer og rejser

De fleste rejser. Der er lige før, jeg tør sige, at alle rejser. Men det er nok ikke helt sandt. Der findes sikkert nogle stædige mennesker derude et eller andet sted, som det aldrig nogensinde kunne falde ind at forlade deres elskede landsby.

Jeg ville synes, at det var deprimerende, hvis den længste rejse, jeg nogensinde tog, var ned til den lokal Dagli’Brugsen. Så ville jeg nok lige give mit liv en lille genstart. Men jeg kan jo godt lide at rejse. Som de fleste andre. Der er dog nok forskelle på, hvordan vi kan lide at rejse. Jeg synes, der er stil og elegance over at rejse med fly, og så går det også bare hurtigt. Det tager meget lang tid at køre til Kina herfra. Jeg finder alle mine billetter på Travellink.

Det der med tog og skib er nok ikke lige mig. Nogle gange er det naturligvis en nødvendighed, hvis man bare lige skal fra København til Fredericia, men sådan i ferieøjemed, der gider jeg simpelthen ikke spilde min tid på at køre tog.

Et krydstogt ville dog være noget helt andet… Der er man jo ikke på vej et sted hen på samme måde, som man ellers ville, så der er helt okay. Det har jeg også stadig til gode.

Leave a Comment