Lang tid siden…

Pyh.. to år er der lige gået – det gik stærkt. Jeg er endelig kommet igang med et studie efter mit helt fantastiske sabbatår. Jeg er kommet ind på lingvistik, og synes virkelig at det er super spændende. Grunden til at jeg lige pludselig kom i tanker om min blog, var faktisk fordi vi fik stillet som opgave, at oprette vores egen nye blog, hvor vi kunne skrive om tanker m.m. Så – nu er jeg altså tilbage, og jeg glæder mig til at dele min hverdag med jer.

Noget der virkelig fylder mig hos mig pt, er begrebet, ordet, betegnelse, egenskaben (you name it) skønhed. Alle går op i hvordan vi fremstår udadtil og alle shopper på livet løs, for at kunne følge med tidens trends. Især skønhed på nettet er blevet et stort emne. Instagram, snap, facebook etc – alle er det forums hvor vi som individer kan lægge billeder m.m. ud af os selv, for at fortælle vores venner eller følgere, at vi faktisk gør noget godt for os selv og omverdenen – vi opretholder skønheden. Det er jo faktisk lige før man kan købe sig til skønhed online. Lidt skræmmende synes jeg.

Hvordan har I det med hele det emne? Jeg selv er ret trist over at det er den retning vores samfund har taget, og ærgrer mig over, at vi nærmest konkurrerer om at få flest likes baseret på vores fotoshoppede udseende…..

selfie

Leave a Comment