Endnu næsten to år er gået

Igen er der gået halvandet år, siden jeg sidst skrev på denne blog. Jeg har lige nu sommerferie fra studiet, som jeg virkelig har nydt, men den ferie slutter her d. 1. september, og så skal jeg i gang igen med sidste år! Det er hårdt, men så utroligt spændende.

Når tiden flyver sådan, imellem mine blogindlæg, er det ikke fordi jeg ikke gider… Jeg er så interesseret i at skrive herinde, for jeg har mange tanker der godt kunne trænge til at blive skrevet ned. Men jeg er også en smule urolig. Hvad hvis ingen vil læse min blog? Er der overhovedet nogen, der vil læse noget på en blog, der aldrig bliver opdateret?

Jeg er så meget i tvivl! Måske er det fordi det er nemmere at skrive, når jeg har det som om jeg skriver til nogen… Eller også prøver jeg bare at beskytte mit ego. Det er ret ynkeligt, men denne blog er trods alt til at beskrive mine tanker, og sådan er de lige nu. Hvornår skal man give op, og hvornår skal man blive ved? Jeg har i hvert fald besluttet mig for IKKE at give op, og blive ved med at skrive og give det en chance! Selv hvis ingen læser med nu, og de eneste kommentarer jeg har er spam, så vil jeg lave indlæg så man får lyst til at læse med. Det er hvad blogging handler om!

tanker

Leave a Comment