Kitchen time er lig med gode stunder i køkkenet

At lave mad, dække et smukt bord og efterfølgende nyde maden er en hjertesag for firmaet Kitchen time. Med dem som følgesvend i alle processer kan du være sikker på, at vejen fra produktion til nydelse bliver rar og givende. Når du ud over de gode råvarer også omgiver dig med smukke og effektive redskaber, more »

Gør madlavningen til en fest

Rigtig mange har svært ved at finde motivation og tid til at gå i køkkenet. Tit er madlavningen noget, som hurtigt skal overstås. Men hvad nu, hvis man kan gøre madlavningen til en fest? Det ville da være super fedt, hvis man rent faktisk kunne bruge tiden i køkkenet til noget sjovt. En ting, som more »

Lang tid siden…

Pyh.. to år er der lige gået – det gik stærkt. Jeg er endelig kommet igang med et studie efter mit helt fantastiske sabbatår. Jeg er kommet ind på lingvistik, og synes virkelig at det er super spændende. Grunden til at jeg lige pludselig kom i tanker om min blog, var faktisk fordi vi fik more »

Sommer og rejser

De fleste rejser. Der er lige før, jeg tør sige, at alle rejser. Men det er nok ikke helt sandt. Der findes sikkert nogle stædige mennesker derude et eller andet sted, som det aldrig nogensinde kunne falde ind at forlade deres elskede landsby. Jeg ville synes, at det var deprimerende, hvis den længste rejse, jeg more »

Tandlæge

At gå til tandlægen kan være en dyr affære, hvis man, som jeg, lever en hektisk livsstil, hvor man nemt kan glemme, hvor vigtigt det er at børste tænder. En gang havde jeg så mange huller, at jeg måtte tage et forbrugslån for at kunne betale regningen. Jeg kunne bedre betale renterne på lånet end more »